LHC-D workshop 2008: QCD and electroweak physics

Report of Contributions

Improved jet algorithms and the U...

Contribution ID: 0

Type: not specified

Improved jet algorithms and the Underlying Event

Tuesday 3 June 2008 10:15 (1 hour)

Presenter:JUAN ROJO-CHACONSession Classification:Tuesday morning

Underlying event in HERWIG++

Contribution ID: 1

Type: not specified

Underlying event in HERWIG++

Tuesday 3 June 2008 11:15 (40 minutes)

Presenter: MANUEL BÄHR

Recent developments in SHERPA

Contribution ID: 2

Type: not specified

Recent developments in SHERPA

Tuesday 3 June 2008 11:55 (40 minutes)

Presenter: STEFAN HOECHE

LHC-D worksho ... / Report of Contributions

Z+jet calibration with the CMS ex...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Z+jet calibration with the CMS experiment

Tuesday 3 June 2008 13:30 (30 minutes)

Presenter: VOLKER BUEGE

Comparison of event structures in ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Comparison of event structures in W/Z+jets events

Tuesday 3 June 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: MARISA SANDHOFF

Electroweak Corrections to W had ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Electroweak Corrections to W hadroproduction

Tuesday 3 June 2008 14:30 (30 minutes)

Presenter: ALEXANDER MUECK

Measurement of the Z+jets cross s...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Measurement of the Z+jets cross section (electron and muon channel) in ATLAS

Tuesday 3 June 2008 15:00 (30 minutes)

Presenter: BLUMENSCHEIN, Ulla Session Classification: Tuesday afternoon

Inclusive jets at 10 TeV

Contribution ID: 7

Type: not specified

Inclusive jets at 10 TeV

Tuesday 3 June 2008 17:30 (30 minutes)

Presenter: ANDREAS OEHLER

Jet size dependence of resonance r ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Jet size dependence of resonance reconstruction

Tuesday 3 June 2008 17:00 (30 minutes)

Presenter:BENJAMIN KLEINSession Classification:Tuesday afternoon

Blackhat: Implementation of unita...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Blackhat: Implementation of unitarity cut method for one-loop amplitudes

Tuesday 3 June 2008 16:30 (30 minutes)

Presenter:DANIEL MAITRESession Classification:Tuesday afternoon

Multi-leg one loop amplitudes fro ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Multi-leg one loop amplitudes from tree amplitudes

Tuesday 3 June 2008 16:00 (30 minutes)

Presenter: ZOLTAN KUNSZT

LHC-D worksho ... / Report of Contributions

Parton showers and the dipole for ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

Parton showers and the dipole formalism

Wednesday 4 June 2008 08:30 (30 minutes)

Presenter: STEFAN WEINZIERL

NNLO QCD corrections to pp->H-...

Contribution ID: 12

Type: not specified

NNLO QCD corrections to pp->H->W+W-

Wednesday 4 June 2008 10:30 (30 minutes)

Presenter: GUENTHER DISSERTORI

Higgs production via gluon fusion ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Higgs production via gluon fusion in SM and MSSM

Wednesday 4 June 2008 11:00 (30 minutes)

Presenter: BABIS ANASTASIOU

Study of the Underlying Event at L ...

Contribution ID: 14

Type: not specified

Study of the Underlying Event at LHC

Wednesday 4 June 2008 09:00 (30 minutes)

Presenter: MARKUS LICHTNECKER

Forward Physics with ATLAS

Contribution ID: 15

Type: not specified

Forward Physics with ATLAS

Wednesday 4 June 2008 09:30 (30 minutes)

Presenter: HASKO STENZEL

Structure of two-loop electroweak ...

Contribution ID: 16

Type: not specified

Structure of two-loop electroweak logarithmic corrections

Wednesday 4 June 2008 11:30 (30 minutes)

Presenter: BERND JANTZEN