JRA1 Annual Meeting 2006

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

WP 1: Management and communication

Tuesday 14 November 2006 10:00 (20 minutes)

Presenters: PROCH, Dieter; GARVEY, Terry

Contribution ID: 1 Type: not specified

WP 2: Improved Standard Cavity Fabrication

Tuesday 14 November 2006 10:20 (30 minutes)

Presenters: TIESSEN, J.; LILJE, L.; MICHELATO, P.

Contribution ID: 2 Type: not specified

WP 3: Seamless Cavity Production

Tuesday 14 November 2006 10:50 (30 minutes)

Presenters: PALMIERI, V.; SINGER, W.; MÖLLER, W.-D.

Contribution ID: 3 Type: not specified

WP 4: Thin Film Cavity Production

Tuesday 14 November 2006 11:20 (30 minutes)

Presenters: SADOWSKI, M.; STRZYZEWSKI, P.; TAZZARI, S.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

WP 5: Surface Preparation

Tuesday 14 November 2006 12:20 (1 hour)

Presenters: MATHEISEN, A.; RESCHKE, D.; EOZENOU, F.; STEINHAU-KÜHL, N.; PALMIERI, V.

WP 6: Material Analysis

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

WP 6: Material Analysis

Tuesday 14 November 2006 13:20 (30 minutes)

Presenters: MÜLLER, G.; VALENTINO, M.; PALMIERI, V.; SINGER, W.

WP 7: Couplers

Contribution ID: 6 Type: not specified

WP 7: Couplers

Tuesday 14 November 2006 14:50 (20 minutes)

Presenters: VARIOLA, A.; GRANDSIRE, L.; LEPERCQ, P.

WP 8: Tuners

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

WP 8: Tuners

Tuesday 14 November 2006 15:10 (40 minutes)

Presenters: BOSOTTI, A.; GRECKI, A.; FOUAIDY, M.; BOSLAND, P.; SEKALSKI, P.

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP 9: Low Level RF

Tuesday 14 November 2006 15:50 (40 minutes)

Presenters: GRECKI, A.; ROMANIUK, R.; SIMROCK, S.; JEZYNSKI, T.

Contribution ID: 9 Type: not specified

WP 10: Cryostat Integration tests

Tuesday 14 November 2006 17:00 (10 minutes)

Presenter: VISENTIN, B.

Contribution ID: 10 Type: not specified

WP 11: Beam Diagnostics

Tuesday 14 November 2006 17:10 (30 minutes)

WP 11: Beam Diagnostics

Presenters: MAGNE, C.; SIMON, C.; CASTELLANO, M.; NAPOLY, O.