EuCARD WP 10 Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome, Introduction

Tuesday 24 March 2009 10:00 (10 minutes)

Presenter: PROCH, D. (DESY)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 1 Type: not specified

WP 10.1 Coordination & Communication

Tuesday 24 March 2009 10:10 (20 minutes)

Presenter: NAPOLY, O. (CEA-Saclay)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 2 Type: not specified

WP 10.2 SC Cavities for proton linacs

Tuesday 24 March 2009 10:30 (20 minutes)

Presenter: CHEL, S. (CEA-Saclay)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 3 Type: not specified

WP 10.3 LHC Crab Cavities

Tuesday 24 March 2009 10:50 (20 minutes)

Presenter: MCINTOSH, P.A. (Cockroft Institute)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

WP 10.4 Thin Films

Tuesday 24 March 2009 11:10 (20 minutes)

Presenter: CALATRONI, S. (CERN)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

WP 10.5 HOM Distribution

Tuesday 24 March 2009 11:30 (20 minutes)

Presenter: JONES, R. (Cockroft Institute)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

WP 10.6 LLRF at FLASH

Tuesday 24 March 2009 11:50 (20 minutes)

Presenter: GRECKI, M. (DESY)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

WP 10.7 SCRF gun at ELBE

Tuesday 24 March 2009 13:10 (20 minutes)

Presenter: TEICHERT, J. (FZD (Rosendorf))

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

WP 10.8 Coupler development

Tuesday 24 March 2009 13:30 (20 minutes)

Presenter: VARIOLA, A. (IN2P3-LAL Orsay)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

General discussion on SRF Organisation

Tuesday 24 March 2009 13:50 (1h 10m)

General Meetings Steering Committe Meetings External Scientific Advisory Committee Relations with WP4 (AccNet)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting

Contribution ID: 10 Type: not specified

General discussion on Reporting Rules

Tuesday 24 March 2009 15:20 (1h 40m)

Session Classification: WP 10 kick-off meeting