2nd workshop on Applications of Dielectric Laser Accelerators

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

09:00 -09:10 Welcome -Byer

Tuesday 26 March 2019 09:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. BYER, Robert L. Byer (Stanford University)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

09:10 -09:40 Applications for a Laser Driven Accelerator on a Chip -Joel England

Tuesday 26 March 2019 09:10 (30 minutes)

Presenter: Dr ENGLAND, Joel (SLAC)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

Ultrafast electron diffraction and microscopy (UED & UEM)

Tuesday 26 March 2019 10:05 (25 minutes)

Presenter: LI, Renkai

Session Classification: Topic group 1 –High-brightness DLA beam and its applications

Discussion

Contribution ID: 3 Type: not specified

Discussion

Tuesday 26 March 2019 10:30 (10 minutes)

Session Classification: Topic group 1 –High-brightness DLA beam and its applications

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Modulation of electron beams for pulsed FEL schemes

Tuesday 26 March 2019 11:00 (25 minutes)

Presenter: Mr HERMANN, Benedikt (Paul-Scherrer-Institute)

Session Classification: Topic group 2: Radiation Generation from DLA

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Short-Wavelength Radiation from a Dielectric Undulator

Tuesday 26 March 2019 11:25 (25 minutes)

Presenter: ODY, Alexander (SLAC)

Session Classification: Topic group 2: Radiation Generation from DLA

DIscussion

Contribution ID: 6 Type: not specified

Discussion

Tuesday 26 March 2019 11:50 (10 minutes)

Session Classification: Topic group 2: Radiation Generation from DLA

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Application of Microbeams of Ionization Radiation

Primary author: Dr KOYAMA, Kazuyoshi (KEK)

Presenter: Dr KOYAMA, Kazuyoshi (KEK)

Unconfirmed

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Unconfirmed

Presenter: ABEL, Eric

Contribution ID: 9 Type: not specified

Direct electron radiation oncology methods

Presenter: FAHIMIAN, Benjamin

2nd workshop on ... / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

Photonic coupling in nanostructures and prospects for attosecond electron bunches

Tuesday 26 March 2019 15:40 (30 minutes)

Primary author: Dr VAMPA, Giulio (SLAC)

Presenter: Dr VAMPA, Giulio (SLAC)

Session Classification: Topic group 4: Scientific and Industrial Applications

Contribution ID: 12 Type: not specified

Potential application of DLA light source in UV region

Tuesday 26 March 2019 16:10 (30 minutes)

Presenter: HIRANO, Tomohiko

Session Classification: Topic group 4: Scientific and Industrial Applications

Contribution ID: 13 Type: not specified

Potential application of DLA light source in UV region

Presenter: Dr HIRANO, Tomohiko (HAMAMATSU PHOTONICS K.K.)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Nanotip electron sources for DLA

Tuesday 26 March 2019 09:40 (25 minutes)

Primary author: CEBALLOS, Andrew (Stanford)

Presenter: CEBALLOS, Andrew (Stanford)

Session Classification: Topic group 1 –High-brightness DLA beam and its applications

Contribution ID: 15 Type: not specified

Requirements for Ultrafast Imaging and X-Ray Holography

Tuesday 26 March 2019 16:40 (20 minutes)

Presenter: Dr GORKHOVER, Taisia (PULSE Institute)

Session Classification: Topic group 4: Scientific and Industrial Applications

Contribution ID: 16 Type: not specified

Application of Microbeams of Ionization Radiation

Tuesday 26 March 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: KOYAMA, Kazuyoshi

Session Classification: Topic group 3 –Biomedical applications

Contribution ID: 17 Type: not specified

DLA devices in the clinic : The next generation of radiosurgery

Tuesday 26 March 2019 13:30 (30 minutes)

DLA devices in the clinic: The ne...

Presenter: ABEL, Eric

Session Classification: Topic group 3 –Biomedical applications

Contribution ID: 18 Type: not specified

Direct electron radiation oncology methods

Tuesday 26 March 2019 14:30 (30 minutes)

Presenter: FAHIMIAN, Benjamin

Session Classification: Topic group 3 –Biomedical applications

Discussion

Contribution ID: 19 Type: not specified

Discussion

Tuesday 26 March 2019 15:00 (20 minutes)

Session Classification: Topic group 3 –Biomedical applications