# 286th Meeting of the Scientific Committee

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

# Welcome and Adoption of the Agenda

Friday 8 November 2019 11:00 (5 minutes)

**Presenter:** RÖHLSBERGER, Ralf (DESY)

Contribution ID: 1 Type: not specified

# **Report from the Directorate**

Friday 8 November 2019 11:05 (40 minutes)

**Presenter:** DOSCH, Helmut

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Status of high-level appointments

Friday 8 November 2019 11:45 (20 minutes)

**Presenter:** Dr LEHNER, Frank (DESY)

Contribution ID: 3 Type: not specified

# **Campus Development**

Friday 8 November 2019 12:05 (30 minutes)

**Presenter:** PIEKATZ, Tobias

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **New members for Scientific Council**

**Presenter:** RÖHLSBERGER, Ralf (DESY)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Report from Working Group 'Access Management'

Friday 8 November 2019 12:55 (20 minutes)

**Presenter:** Mr HAID, Stephan (DESY)

Session Classification: WA Internal Session

Contribution ID: 6 Type: not specified

# Report from Working Group 'Talent Management'

Friday 8 November 2019 13:15 (10 minutes)

**Presenter:** MÜLLER, Nele

Session Classification: WA Internal Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Report from Working Group 'Working-Time Models'

Friday 8 November 2019 13:25 (10 minutes)

**Presenter:** MUSSGILLER, Andreas (DESY)

Session Classification: WA Internal Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Nomination of new members for Scientific Council

Friday 8 November 2019 13:35 (10 minutes)

**Presenter:** RÖHLSBERGER, Ralf (DESY)

Session Classification: WA Internal Session

AOB

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **AOB**

Friday 8 November 2019 13:45 (15 minutes)

Session Classification: WA Internal Session