PASCOS 2020

Europe/Berlin
Max-Planck-Institut für Kernphysik (Heidelberg)

Max-Planck-Institut für Kernphysik

Heidelberg

Max-Planck-Institut für Kernphysik Saupfercheckweg 1 69117 Heidelberg, Germany
Manfred Lindner (Max-Planck-Institut für Kernphysik Heidelberg)
Description

PASCOS 2020, the 26th International Symposium on Particle, Strings, and Cosmology will be hosted at MPIK in Heidelberg from 13th to 17th July 2020. The aim of the symposium is to review the recent progress in particle physics, string theory, and cosmology, with particular emphasis on their interrelation. While the conference is mainly aimed at theorists, there will be a strong experimental component, with discussions of new results and future experiments.

Participants
  • Ahmed Aqeel
  • Amjad Ashoorioon
  • Barabanov Mikhail
  • Cristina Benso
  • Ekaterina Pozdeeva
  • Enrico Morgante
  • Evgeny Akhmedov
  • Ferreira de Freitas Felipe
  • Florian Goertz
  • Gayatri Ghosh
  • Gudrun Hiller
  • Jan Kwapisz
  • Jonas Rezacek
  • Kai Schmitz
  • Katherine Fraser
  • Lukas Graf
  • Manfred Lindner
  • Marco Drewes
  • Markus Ahlers
  • Peter Denton
  • RABIA SALEEM
  • Rajeev Singh
  • Saereh Najjari
  • Sergey Vernov
  • Shinji Tsujikawa
  • Sudip Jana
  • Vedran Brdar
  • Viviana Niro
  • Werner Rodejohann
Conference Organizers
    • 8:30 AM 9:30 AM
      Registration 1h
    • 9:30 AM 11:00 AM
      Morning Session 1
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:30 AM 1:00 PM
      Morning Session 2
    • 1:00 PM 2:30 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:30 PM 4:00 PM
      Afternoon Session 1
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:30 PM 6:00 PM
      Afternoon Session 2
    • 6:30 PM 8:30 PM
      Welcome Reception 2h
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Morning Session 1
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Morning Session 2
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Afternoon Session 1
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:00 PM 5:30 PM
      Afternoon Session 2
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Morning Session 1
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Morning Session 2
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 5:40 PM
      Free Time 3h 40m
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Morning Session 1
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Seminar Teekolloquium
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Afternoon Session 1
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:00 PM 5:30 PM
      Afternoon Session 2
    • 6:00 PM 8:30 PM
      BBQ 2h 30m
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Morning Session 1
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Morning Session 2
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 2:30 PM
      Closing Session