Zoom Telecon on Applications of Dielectric Laser Accelerators

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Opening Remarks

Tuesday 23 June 2020 08:00 (5 minutes)

Presenter: Prof. BYER, Robert L. Byer (Stanford University)

Session Classification: Introduction and Overview

Contribution ID: 1 Type: not specified

Workshop Overview and Charge Questions

Tuesday 23 June 2020 08:05 (15 minutes)

Presenter: Dr ENGLAND, Joel (SLAC)

Session Classification: Introduction and Overview

Contribution ID: 2 Type: not specified

Temporal Talbot effect and attosecond electron pulses at maximum contrast

Tuesday 23 June 2020 08:20 (15 minutes)

Presenter: BAUM, Peter (Universität Konstanz)

Session Classification: UED and Attosecond Science

Contribution ID: 3 Type: not specified

On-Chip Attosecond Physics

Tuesday 23 June 2020 08:35 (15 minutes)

Presenter: KEATHLEY, Donnie (MIT)

Session Classification: UED and Attosecond Science

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

PHz Electronics - Attosecond field-induced dynamics in condensed matter

Tuesday 23 June 2020 08:50 (15 minutes)

Presenter: KELLER, Ursula (ETH Zurich)

Session Classification: UED and Attosecond Science

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Ultrafast Electron Scattering: Probing Coupled Carrier-lattice Dynamics in Materials

Tuesday 23 June 2020 09:05 (15 minutes)

Presenter: SIWICK, Bradley (McGill University)

Session Classification: UED and Attosecond Science

Contribution ID: 6 Type: not specified

Electron nanodiffraction applications in biology

Tuesday 23 June 2020 09:40 (15 minutes)

Presenter: ABRAHAMS, Jan Peter (PSI)

Session Classification: Biomedical and Radiation Generation

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Ultra-compact Devices for Intra-Operative electron Radio-Therapy

Tuesday 23 June 2020 09:55 (15 minutes)

Presenter: FAILLACE, Luigi (University of Rome)

Session Classification: Biomedical and Radiation Generation

Contribution ID: 8 Type: not specified

FLASH radiotherapy

Tuesday 23 June 2020 10:10 (15 minutes)

Presenter: SAFAI, Sairos (PSI)

Session Classification: Biomedical and Radiation Generation

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Compact and integrable free-electron light sources

Tuesday 23 June 2020 10:25 (15 minutes)

Presenter: SOLJACIC, Marin (MIT)

Session Classification: Biomedical and Radiation Generation

Contribution ID: 10 Type: not specified

Distributed-feedback Cherenkov laser

Presenter: Prof. HUANG, Yen-Chieh (National Tsinghua University)

Discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion

Tuesday 23 June 2020 09:20 (15 minutes)

Session Classification: UED and Attosecond Science

Contribution ID: 12 Type: not specified

Discussion

Tuesday 23 June 2020 10:40 (15 minutes)

Session Classification: Biomedical and Radiation Generation