### 6th Workshop on Applications of Dielectric Laser Accelerators

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: **not specified** 

#### **Introduction and Overview of ACHIP Applications**

Tuesday 21 February 2023 09:00 (30 minutes)

Presenter: ENGLAND, Joel (SLAC)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### **Interfacing Photonics with Electron Microscopy**

Tuesday 21 February 2023 09:30 (40 minutes)

Presenter: Prof. ROPERS, Claus

Contribution ID: 3 Type: not specified

# Low loss silicon nitride nonlinear integrated photonic circuits for electron microscopy

Tuesday 21 February 2023 10:10 (40 minutes)

**Presenter:** Prof. KIPPENBERG, Tobias (EPFL)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# An approach towards spatiotemporal electron beam focusing

Tuesday 21 February 2023 11:10 (40 minutes)

Presenter: Prof. GARCIA DE ABAJO, Javier (ICFO)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Internal Smith-Purcell Radiation from Electron Beams

Tuesday 21 February 2023 11:50 (40 minutes)

Presenter: Prof. SZCZEPKOWICZ, Andrzej (Wrocław Univ)

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Free electron quantum degeneracy and decoherence

Tuesday 21 February 2023 13:30 (40 minutes)

**Presenter:** Prof. BATELAAN, Herman (Univ Nebraska-Lincoln)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Accelerator-based Searches for sub-GeV Dark Matter

Tuesday 21 February 2023 14:10 (40 minutes)

**Presenter:** Dr NELSON, Tim (SLAC)

Contribution ID: 8 Type: not specified

## Opportunities for ACHIP-coupled robotics platforms in electron beam radiotherapy

Tuesday 21 February 2023 15:10 (40 minutes)

Primary author: Prof. BROWN, Cameron (QUT)

Presenters: Prof. BROWN, Cameron (QUT); Mr TYE, Jayden (QUT)

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# Novel Application of a Pulsed Electron Linear Accelerator as a Single Event Effects Simulator

Tuesday 21 February 2023 15:50 (40 minutes)

**Presenter:** ALLEN, Gregory (JPL / NASA)

Contribution ID: 10 Type: not specified

### **Discussion Period + Group Photo**

Tuesday 21 February 2023 16:30 (30 minutes)