FLASH2020+ 3rd Start to End Simulation Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Welcome to the 3rd FLASH2020+ Workshop

Tuesday 6 December 2022 13:30 (15 minutes)

Presenter: PARASKAKI, Georgia (MFL (FLASH))

Session Classification: General Overview and Update

Contribution ID: 8 Type: not specified

Intro and overview of the workshop

Tuesday 6 December 2022 13:45 (30 minutes)

Presenter: NIKNEJADI, Pardis (MPY (Beschleunigerphysik))

Session Classification: General Overview and Update

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Requirement check for Hands-on session (Electron Beam)

Tuesday 6 December 2022 14:30 (20 minutes)

Presenter: AMSTUTZ, Philipp (MFL (FLASH))

Session Classification: General Overview and Update

Contribution ID: 10 Type: not specified

Requirement for Hands-on Session (Laser)

Tuesday 6 December 2022 14:50 (20 minutes)

Presenter: LANG, Tino (FS-LA (Lasers for Users))

Session Classification: General Overview and Update

Contribution ID: 11 Type: not specified

Introduction and Hands on Session with SelaV

Wednesday 7 December 2022 09:30 (2 hours)

Presenter: AMSTUTZ, Philipp (MFL (FLASH))

Session Classification: Hands on session (electron beam)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Summary of Studies for Electron Beam

Wednesday 7 December 2022 13:30 (30 minutes)

Presenter: NIKNEJADI, Pardis (MPY (Beschleunigerphysik))

Session Classification: Discussion and Studies for Core FLASH2020+ Simulation

Contribution ID: 13 Type: not specified

(Very) Recent Results and Comparison for the Laser Heater Setup

Wednesday 7 December 2022 14:00 (30 minutes)

Presenter: SAMOILENKO, Dmitrii (CFEL (CFEL - Dachgesellschaft))

Session Classification: Discussion and Studies for Core FLASH2020+ Simulation

Contribution ID: 14 Type: not specified

Short Tutorial (working with large data)

Wednesday 7 December 2022 14:50 (30 minutes)

Session Classification: Discussion and Studies for Core FLASH2020+ Simulation

Contribution ID: 15 Type: not specified

Studies of EEHG and HGHG

Wednesday 7 December 2022 15:20 (30 minutes)

Presenter: PANNEK, Fabian (UNI/EXP (Uni Hamburg, Institut fur Experimentalphysik))

Session Classification: Discussion and Studies for Core FLASH2020+ Simulation

Contribution ID: 16 Type: not specified

Q&A

Wednesday 7 December 2022 15:50 (10 minutes)

Session Classification: Discussion and Studies for Core FLASH2020+ Simulation

Contribution ID: 17 Type: not specified

Introduction and Hands on Session with Chi-3D

Thursday 8 December 2022 09:30 (2 hours)

Presenter: LANG, Tino (FS-LA (Lasers for Users))

Session Classification: Hands on Session (Laser Beam)

Contribution ID: 18 Type: not specified

THz Simulation for FLASH and plans for FLASH2020+

Thursday 8 December 2022 13:30 (30 minutes)

Presenter: PAN, Rui (FS-FLASH-B (FLASH Photon Beamlines and Optics))

Session Classification: Discussion of Laser and Lasing studies

Contribution ID: 19 Type: not specified

THz and Advance Mode Discussion

Thursday 8 December 2022 15:00 (30 minutes)

Session Classification: Discussion of Laser and Lasing studies

Contribution ID: 20 Type: not specified

Summary of simulations for a few advance modes of operation at FLASH2020+

Thursday 8 December 2022 14:00 (30 minutes)

Presenter: PARASKAKI, Georgia (MFL (FLASH))

Session Classification: Discussion of Laser and Lasing studies

Contribution ID: 21 Type: not specified

Recap of the 3rd S2E simulation Workshop and Final Discussion

Thursday 8 December 2022 15:30 (30 minutes)

Presenter: NIKNEJADI, Pardis (MPY (Beschleunigerphysik))

Session Classification: Discussion of Laser and Lasing studies