TTC Meeting at DESY, January 14 - 17, 2008



Report of Contributions

TTC Meeting at ... / Report of Contributions

Welcome and organisational issues

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome and organisational issues

Monday, 14 January 2008 09:00 (10 minutes)

Presenter: R.D. HEUER, D.PROCH

TTC Meeting at ... / Report of Contributions

Report TTC

Contribution ID: 4

Type: not specified

Report TTC

Monday, 14 January 2008 09:10 (15 minutes)

Presenter: M. TIGNER

TTC Meeting at ... / Report of Contributions

Status XFEL

Contribution ID: 5

Type: not specified

Status XFEL

Monday, 14 January 2008 09:25 (25 minutes)

Presenter: H. WEISE

Regional report ASIA

Contribution ID: 6

Type: not specified

Regional report ASIA

Monday, 14 January 2008 09:50 (20 minutes)

Presenter: H. HAYANO

Regional report EU

Contribution ID: 7

Type: not specified

Regional report EU

Monday, 14 January 2008 10:10 (20 minutes)

Presenter: C. PAGANI

Regional report US

Contribution ID: 8

Type: not specified

Regional report US

Monday, 14 January 2008 10:50 (20 minutes)

Presenter: HASAN PADAMSEE

SNS upgrade

Contribution ID: 9

Type: not specified

SNS upgrade

Monday, 14 January 2008 11:10 (20 minutes)

Presenter: SANG-HO KIM

Jlab upgrade

Contribution ID: 10

Type: not specified

Jlab upgrade

Monday, 14 January 2008 11:30 (20 minutes)

Presenter: W. FUNK

Summary SRF 2007

Contribution ID: 11

Type: not specified

Summary SRF 2007

Monday, 14 January 2008 11:50 (20 minutes)

Presenter: D. PROCH

SC Ion accelerator development - ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

SC Ion accelerator development -Review of global activities-

Monday, 14 January 2008 12:10 (20 minutes)

Presenter: R. LAXDAL

Report from Collaboration Board...

Contribution ID: 16

Type: not specified

Report from Collaboration Board Meeting (Convener: M. Tigner)

Thursday, 17 January 2008 09:00 (30 minutes)

Report from Technical Board Meet...

Contribution ID: 17

Type: not specified

Report from Technical Board Meeting (Convener: H. Weise)

Thursday, 17 January 2008 09:30 (30 minutes)