EAJADE General Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome, agenda and charge of the meeting

Tuesday 7 May 2024 14:00 (5 minutes)

Presenter: SCHÖRNER, Thomas (DESY)

Contribution ID: 2 Type: not specified

EAJADE and the rest of the world

Tuesday 7 May 2024 14:05 (15 minutes)

Presenter: STAPNES, Steinar (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Organisational EAJADE issues, continuous reporting and WP6 report

Tuesday 7 May 2024 14:20 (20 minutes)

... addressing deliverables, the annual report, the midterm evaluation, the finance and travel situation, etc.

Presenter: SCHÖRNER, Thomas (DESY)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

WP4 - Sustainability

Tuesday 7 May 2024 14:40 (15 minutes)

Presenter: TITOV, Maxim (CEA Saclay, Irfu)

Contribution ID: 6 Type: not specified

WP1 - Operating accelerators

Tuesday 7 May 2024 14:55 (15 minutes)

Presenter: FAUS-GOLFE, Angeles (IJClab IN2P3-CNRS)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

WP2 - High-performance systems

Tuesday 7 May 2024 15:25 (15 minutes)

Presenters: CENNI, Enrico (CEA); MONACO, Laura (INFN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP3 - Special technologies

Tuesday 7 May 2024 15:40 (15 minutes)

Presenter: FUSTER MARTÍNEZ, Nuria (Instituto de Física Corpuscular, IFIC (CSIC-UV))

Contribution ID: 9 Type: not specified

WP5 - Plasma technologies

Tuesday 7 May 2024 15:55 (15 minutes)

Presenter: THEVENET, Maxence (DESY)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Conclusions and good-bye

Tuesday 7 May 2024 16:40 (10 minutes)

Presenter: SCHÖRNER, Thomas (DESY)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion and preparation of midterm evaluation

Tuesday 7 May 2024 16:10 (30 minutes)

See agenda at https://indico.desy.de/event/43795/