Summer Student Session

Report of Contributions

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Summary and good-bye

Presenters: ECKSTEIN, D. (DESY); Dr BEHNKE, Olaf (DESY)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Calibration of the Alibava readout system

Thursday 5 September 2013 09:30 (15 minutes)

Presenter: Mr ABOUELFADL, Ahmed

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 23 Type: not specified

A new observable for the ttbar asymmetry measurement in ATLAS

Thursday 5 September 2013 13:45 (15 minutes)

Presenter: RUPP, Natascha

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 24 Type: not specified

ATLAS FEI4a pixel module as trigger plane for beam test telescope

Thursday 5 September 2013 10:50 (15 minutes)

Presenter: BISANZ, Tobias

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 25 Type: not specified

High resolution imaging of colloidal crystals by ptychography

Thursday 5 September 2013 09:45 (15 minutes)

Presenter: BESEDIN, Ilya

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 26 Type: not specified

Alignment with Millepede II using General Broken Lines for the Belle II Vertex Detector

Thursday 5 September 2013 10:00 (15 minutes)

Presenter: Mr BILKA, Tadeas

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 27 Type: not specified

Light stops at the ILC in view of the latest Higgs results by LHC

Thursday 5 September 2013 10:15 (15 minutes)

Presenter: NIKOLOVA, Aleksandrina

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 28 Type: not specified

UHV preparation and vibrational spectroscopic studies on metal surface

Thursday 5 September 2013 11:05 (15 minutes)

Presenters: PISONI, Riccardo; LIU, Yixiang

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 29 Type: not specified

Scale Choices in Electroweak Higgs plus Jets Production

Thursday 5 September 2013 14:00 (15 minutes)

Presenter: PONCELET, Rene

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 30 Type: not specified

Pre-edge XAFS simulations for the SrTiO3 and TiO2 crystals

Thursday 5 September 2013 12:05 (15 minutes)

Presenter: GISEL, Pena

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 31 Type: not specified

Coherent diffractive imaging of crystal with defects: can the structure of the undamaged crystal be recovered?

Thursday 5 September 2013 11:20 (15 minutes)

Presenter: HRIVNAK, Stanislav

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 32 Type: not specified

Single shot X-ray induced damage modeling

Presenter: TKACHENKO, Victor

Contribution ID: 33 Type: not specified

Commissioning of an optical setup for laser beam diagnostics

Presenter: ROMANOVA, Maryia

Contribution ID: 34 Type: not specified

Ray-Tracing of the Synchrotron Radiation Sources in Python

Thursday 5 September 2013 14:15 (15 minutes)

Presenters: GEONDZHIAN, Andrey; KABANOVA, Victoria

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 35 Type: not specified

Characterization And Focusing Of An Electron Beam

Thursday 5 September 2013 14:30 (15 minutes)

Presenter: LAUBER, Frederik

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 36 Type: not specified

Using the elastic gamma*p -> J/psi p cross-section to probe the small x gluon density

Thursday 5 September 2013 14:45 (15 minutes)

Presenter: WEIDEN, Andreas

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 37 Type: **not specified**

2nd Sound as tool for quench detection in superconductive cavities

Thursday 5 September 2013 09:15 (15 minutes)

Presenter: HORN, Philipp

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 38 Type: not specified

Automated defect detection for OBACHT cavity inspection system

Thursday 5 September 2013 11:50 (15 minutes)

Presenter: ALIEV, Kara-Ali

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 39 Type: not specified

Simulations for the recalibration of the sFLASH FEL energy monitor

Thursday 5 September 2013 09:00 (15 minutes)

Presenter: MONDRAGON, Elizabeth

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 40 Type: not specified

Energy calibration of the DESY test beam in beam line 21

Thursday 5 September 2013 11:35 (15 minutes)

Presenter: SCHUETZE, Paul

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 41 Type: not specified

Analysis of ttZ production in 4-lepton final states with CMS

Thursday 5 September 2013 12:20 (15 minutes)

Presenter: O'ROURKE, Abigail

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 42 Type: not specified

Commissioning of a new solder bumping process for the CMS pixel upgrade

Thursday 5 September 2013 15:00 (15 minutes)

Presenter: PASQUINI, Alessandro

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 43 Type: not specified

Simulation of the total decay width of the Higgs Boson at the ILC

Thursday 5 September 2013 15:15 (15 minutes)

Presenter: HADAVIZADEH, Tom

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Summary and goodbye

Thursday 5 September 2013 15:40 (20 minutes)

Presenter: Dr BEHNKE, Olaf (DESY)

Session Classification: wrap-up